|   | 
  • Otobüsçüler, Bayrama Hazır


    Otobüsçüler, Bayrama Hazır
    Kayseri Halk Otobüsçüleri Esnaf Odası Başkanı Ali Arslan, Kurban Bayramı'nda vatandaşların şehir içi ulaşımda sıkıntı çekmemeleri için gerekli tedbirleri aldıklarını belirterek, ''Bütün çabamız, halkımızın rahat ve huzur içerisinde gidecekleri yere ulaşmalarıdır'' dedi.

    Başkanı Ali Arslan, düzenlediği basın toplantısında, ''Yine bir bayrama kavuştuk, çok şükür. Sizlerin ve halkımızın mübarek Kurban Bayramı'nı yürükten kutluyorum'' diye konuştu.
    Daha önceki bayramlarda olduğu gibi bu bayram öncesinde de Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile yaptıkları toplantıda, yoğun olan hatlara ek seferler düzenleme kararı aldıklarını bildiren Ali Arslan, ''Tüm çabamız, halkımızın rahat ve huzur içerisinde gidecekleri yere ulaşmalarıdır. Ayrıca Emniyet Müdürlüğümüz ile yaptığımız toplantıda, araçlarımızın her zaman olduğu gibi trafik kurallarına titizlikle uyacakları, bu yüzden halkımızın güvenle otobüslerimizde seyahat edebilecekleri şüphesizdir. Değerli vatandaşlarımızdan da ulaşımları sırasında otobüsçü esnafımıza ve şoförlerimize yardımcı olmalarını rica ediyorum. Halkımızın hoşgörü ve anlayışı için şimdiden teşekkür ediyorum. Bu duygular içerisinde sizin ve halkımızın Kurban Bayramı'nı tekrar kutlar, hepinize saygılar sunarım'' ifadelerine yer verdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.