|   | 
  • Otomobil devrildi: 4 ölü, 1 yaralı


    Otomobil devrildi: 4 ölü, 1 yaralı
    Sivas'ın Suşehri ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin dereye devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.

    Kaza, sabah saatlerinde, D100 yolunun Küçükgözel köyü yol ayrımı Akşar Deresi mevkisinde meydana geldi. Ramazan Hannarici'nin (24) kullandığı 06 FZ 3201 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak, dereye devrildi. Kazada, sürücü Ramazan Hannarici ile otomobildeki Salih Erdoğan (46), Ethem Hannarici (46) ve Kasım Hannarici yaşamını yitirirken, Murathan Altun (49) ise yaralandı. İhbarla kaza yerine gelen sağlık görevlileri, yaralı Altun'u ambulansla Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Murathan Altun'un tedaviye alındığı belirtildi. 4 kişinin cansız bedeni ise aynı hastanenin morguna götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.