|   | 
  • Otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü


    Otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü
    Kayseri'de, şarampole yuvarlanan otomobildeki anneanne hayatını kaybederken, 3.5 yaşındaki torunu yaralı olarak kurtuldu. Kazayı görerek yardıma koşan vatandaşlar çocuğu sakinleştirmekte zorlandı.

     
    Erciyes bulvarında, 59 yaşındaki Safiye S.'nin kullandığı 38 SS 087 plakalı otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada otomobil 35 metre yükseklikten yuvarlanırken, sürücü Safiye S. hayatını kaybetti, 3.5 yaşındaki torunu E.S. yaralandı.

    Kaza yerine gelen ambulansta tedavisi yapılan E.S.'yi kazayı görerek yardıma koşan vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Kazanın şokunu atlatamayan E.S., "Ben annemi istiyorum" diyerek ağladı. Yaralı çocuğu sakinleştirmeye çalışan bir kadın, "Sen kuşları seviyor musun?" diye sordu. Yaralı çocuk E.S de. "Ben kuşları sevmiyorum" diye yanıt verince, kadın başka sorular sorarak E.S.'yi sakinleştirmek için büyük uğraş verdi. Yaralı çocuk E.S. de hastanede tedavi altına alındı.

    Kazada hayatını kaybeden Safiye S.'nin cesedi, polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonrasında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna kaldırıldı. Yetkililer, kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.