|   | 
  • Otomobil ve kamyonlardan akü çalan 3 kişi yakalandı


    Otomobil ve kamyonlardan akü çalan 3 kişi yakalandı
    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 9 ayrı olayda otolardan akü hırsızlığı gerçekleştirdiği belirlenen 3 kişi yakalandı.

    Edinilen bilgiye göre il genelinde otolardan meydana gelen akü hırsızlığı olayları ile ilgili olarak ekipler tarafından yapılan çalışmada, 9 olayın şüphelisi olarak O.K., H.Ç. ve K.K. yakalandı. Şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda aküleri satın aldığı iddia edilen F.S. de yakalanırken, şahsın aracında yapılan aramalarda 5 adet çalıntı olduğu değerlendirilen akü ele geçirildi. 

    Şüphelilerin, Şeker Mahallesinde 2 kamyondan 4 adet akü hırsızlığı, Fevzi Çakmak Mahallesi Bozantı Caddesinde bir kamyondan 2 adet akü hırsızlığı, O.S.B. 15 caddede bir kamyondan 2 adet akü hırsızlığı, Kayabaşı Mahallesi 6301. Sokak üzerinde bir kamyondan 2 adet akü hırsızlığı, Yeni Sanayi 6119. Sokak üzerinde 4 adet otomobilden 4 adet akü hırsızlığı olaylarına karıştığı belirlendi. 

    Şahıslar, emniyetteki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.