|   | 
  • Öz Ağaç-İş Sendikası'ndan anlamlı piknik


    Öz Ağaç-İş Sendikası'ndan anlamlı piknik
    Öz Ağaç-İş Sendikası tarafından koordine edilen 'Biz Büyük Bir Aileyiz' etkinlikleri kapsamında, sevgi evlerinde kalan kimsesiz çocuklar, down sendromlu, lösemili ve otistik 650 çocuğun katılımı ile piknik düzenlendi. Piknikte eğlenceli vakit geçiren çocuklar, birbirinden ünlü isimlerle de buluştu.

      Sarımsaklı Barajı Mesire Alanında düzenlenen etkinliklerin sunuculuğunu ünlü radyocu Afrikalı Ali yaptı. Sanatçı Bülent Serttaş ve İstanbul Girls Orkestrasının konser verdiği etkinliğe ünlü oyuncu Arzu Yanardağ da katılarak destek verdi. Keyifli zaman geçiren çocuklar, sahnelenen gösteriler ile unutulmaz bir gün yaşadı.
      Etkinlik hakkında bilgiler veren Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkan Vekili Avukat Tuncay Dolu, etkinliği 2 yıldır 7'inci defa düzenlediklerini kaydetti. Dolu, "Sosyal sorumluluk gereği 2 yıldır Biz Büyük Bir Aileyiz etkinlikleri düzenlemekteyiz. 7.'sini ise Kayseri’de Sevgi Evlerinde kalan kimsesiz çocuklar ile down sendromlu, lösemili, otistik 650 yavrumuz yararına piknik organizasyonu olarak düzenledik. Bu 7 etkinliğin 6'sı yavrularımıza, biri ise huzur evlerinde kalan büyüklerimize yönelik oldu. Biz inanıyoruz ki çocuklar bizim geleceğimiz, yarınlarımız, 2023'lerin Mustafa Kemal’lerin 2071'lerin Alparslan’larıdır. Bu yavrularımız ileride büyük işler başaracak dünyaya örnek bir nesildir. Onun için yoğun olarak çocuklarımıza yönelik etkinlik yapma, onlara destek olma gayreti içerisindeyiz" ifadelerini kullandı.
     
      Dolu ayrıca, "Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu zamanda saldırılara, dış mihraklara en güzel cevap, paniğe mahal vermeden hayatı olağan akışında yaşamaktır. Milli birlik ve dayanışmayı sağlayacak etkinlikler düzenlemenin sivil toplum kuruluşlarının görevleri arasında olduğunu düşünüyorum. Çocuklara yönelik bir organizasyon olduğunu öğrenen sanatçı dostlarımız Bülent Serttaş, Arzu Yanardağ, İstanbul Girls Orkestra ve Afrikalı Ali hiçbir karşılık gözetmeksizin etkinliğimize katılım sağlayarak yavrularımızın yanında olarak etkinliğimize destek vermiştir" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.