|   | 
  • ÖZ HASEKİ :?ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA KAYSERİ'DE 2000 'Lİ YILLARIN BAŞI ÇOK


    ÖZ HASEKİ :?ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA KAYSERİ'DE 2000 'Lİ YILLARIN BAŞI ÇOK
    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı "Önümüzdeki yıllarda Kayseri'de 2000'li yılların başı çok konuşulacak."

     Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki,"Önümüzdeki yıllarda Kayseri'de 2000'li yılların başı çok konuşulacak. Çocuklarımız, gelecek nesiller, 'Kayseri kabuğunu 2000'li yılların başında kırdı' diyecekler" dedi.

    Özhaseki'nin yanı sıra Ak Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Ak Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, metropol ilçe belediye başkanları ile Büyükşehir Belediyesi, KASKİ ve Elektrik Şirketi'nden üst düzey yöneticilerin katılımıyla Kozaklı Termalya Otel'de 2012 yılı değerlendirme toplantısı yapıldı.

    Toplantıda 2012 yılı içerisinde gerçekleştirilen hizmetler, Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi, Kayseri Mahallesi, Kale İçi Kültür Sanat Merkezi, Kültür Yolu, Anadolu Harikalar Diyarı gibi Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği devasa projeler değerlendirildi ve ayrıca 2013'ün yatırım programları ele alındı.

    Yıllardır her sene başında geride bırakılan yılın değerlendirildiği bir toplantı yaptıklarını hatırlatan Başkan Özhaseki, "Bugün yine burada daire başkanı arkadaşlarımızın, genel sekreter ve yardımcılarımızın, genel müdürlerimizin olduğu, sayın vekillerimizin, ilçe belediye başkanlarımızın da katıldığı uzun toplantılar yaptık. Sabah başladığımız toplantılar gece 12.00'ye kadar sürdü. Yarında devam edecek. Bu programda 2012 yılı ve bu yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz faaliyetleri değerlendirdik. Aynı zamanda da gelecek yıl belediyenin faaliyet alanları hususunda yeni açılımlar olacak, yeni yapacağımız işler var, bütün bunları ele aldığımız önemli bir toplantı oldu"dedi.

    Olaya sadece belediye hizmetleri açısından bakmadıklarını vurgulayan Başkan Özhaseki, Kayseri'nin geleceğini etkileyecek projelere yön vermeye çalıştıklarını ifade ederek şöyle konuştu: "İddia ile şunu söyleyebilirim. 2000'li yılların başı, Kayseri'de önümüzdeki yıllarda çok konuşulacak. Yani çocuklarımız, onların çocukları, gelecek nesiller, 'Kayseri, kabuğunu 2000'li yılların başında kırdı' diyecekler. Çünkü bu büyük projelerin her birisi, Kayseri'nin geleceğini etkiliyor. Yapılan yatırımlar elbette ki insanların hayatını kolaylaştıracak. Su, kanal, yol, yeşil alan, temizlik vs. gibi hizmetler verilecek. Bunlara hiç itirazımız yok. Bu hizmetleri zaten günden güne iyileştirmeye devam ediyoruz. Ama şehri büyütecek, şehri çevresindeki şehirlerin merkezi konumuna getirecek, burayı bir cazibe merkezi haline getirecek, önemli projelere imza atıyoruz. Gerek sağlık alanında gerek turizmde, ticarette, sanayide, sporda, kültür sanatta aklınıza gelebilecek her alanda yapılabilecek ne tür ciddi faaliyetler varsa onların hepsini yapmaya çalışıyoruz. Yamula Barajı'nın faydasını ilerde insanlar çok görecekler, Abdullah Gül Üniversitesi'nin Kayseri'ye neler getireceğini, bir müddet sonra görecekler. Erciyes'e yapılan projenin Kayseri'ye neler kattığını herkes görecek. Bu projelerin hem maliyetli hem geleceği etkileyecek projeler olmasından dolayı çok titizleniyoruz. Sadece yakın çalışma arkadaşlarımızla değil, halkayı büyüterek milletvekillerimizle, Kayseri'nin ileri gelenleri ile sivil toplum örgütleri ile bu projeleri tek tek tartışıyoruz. Bugün bu açıdan bakıldığı zaman bu toplantılar da çok verimli geçti."

    -ikinci gün eğitim semineri-

    2012 değerlendirme toplantısının 2. gününde ise belediyeden, KASKİ'den ve Elektrik Şirketi'nden üst düzey yöneticilere 'Çalışma Hayatında Karizmatik Liderlik' başlıklı bir seminer verildi. Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Bozlağan'ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde, 'vizyon, ekip, sistem ve başarı' unsurlarıyla liderlik anlatıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.