|   | 
  • Öz Kızı Darp Etti, Ana Yüreği Dayanamadı Şikayetçi Olmadı


    Öz Kızı Darp Etti, Ana Yüreği Dayanamadı Şikayetçi Olmadı
    Öz kızı tarafından ilaç içirilerek darp edildiği iddia edilen yaşlı kadın, saatlerce hastaneden alınmayı bekledi, gelen kimse olmayınca polis tarafından evine bırakıldı.

    Öz kızı tarafından ilaç içirilerek darp edildiği iddia edilen yaşlı kadın, saatlerce hastaneden alınmayı bekledi, gelen kimse olmayınca polis tarafından evine bırakıldı.

    İddiaya göre Erkilet mevkiinde sinir hastası G.K. (42), kendi kullandığı ilaçları içirdiği annesi 78 yaşındaki F.K.?ye darp etti. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi?ne kaldırılarak tedavi edilen F.K., tedavisi tamamlanıp taburcu edildi. F.K., kendisini almaya kimsenin gelmemesi üzerine saatlerce sedye üzerinde hastanede bekledi.

    F.K., ?Hasta olduğu için hapını içip içmediğini sordum. ?Hapımı unuttum? dedi. ?Kızım neden unutuyorsun? Ben hatırlatıyorum sana? dedim. İşte başka hiçbir konu yok yavrum. Aniden hapı unuttuğu için beni yerlere çaldı.

    Akıllara gelmedik sözler söyledi. Şimdiye kadar kimse bana öyle sözler söylemedi. Bana 5 tane hap içirdi, ondan ben şaşırdım, kendimi şaşırdım. Unutkanlık geldi bana. 2 gün önce oldu bu olay. Dün akşam da bekledim gelmedi.

    Kapıda oturdum ki şimdi gelecek diye. Demek ki ettiğini biliyor da onun için gelmedi. ?Korkma kızım aklından etmedin sen, ben seni biliyorum? dedim" şeklinde konuştu.

    Hastane polisi tarafından bilgi verilmesi üzerine, polis ekipleri yaşlı kadını hastaneden alarak evine bıraktı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.