|   | 
  • Ozan Kabak'ın cezası belli oldu: 5 maç!


    Ozan Kabak'ın cezası belli oldu: 5 maç!
    Werder Bremen maçında yaptığı faul sonrası rakibine tükürdüğü öne sürülen Ozan Kabak'a, Almanya Futbol Federasyonu'ndan toplamda 5 maçlık ceza verildi.

    Almanya Futbol Federasyonu, Schalke 04 - Werder Bremen maçında Bremenli Ludwig Augustinsson'a yaptığı faul sonrası rakibine tükürdüğü öne sürülen Ozan Kabak'a 5 maç ceza verildi. Genç savunmacıya maç cezasının yanında ayrıca 15 bin Euro da para cezası da kesildi.
    Ozan Kabak söz konusu mücadele sonrası, "Augustinsson'dan özür dilerim. Bilinçli bir hareket değildi, kaza eseri oldu. Ona doğru tükürmeyi hedeflemedim. Böyle sportmenliğe aykırı bir hareketi kariyerim boyunca hiç yapmadım ve bundan sonra da yapmayacağım. Büyük bir şanssızlık oldu" ifadelerini kullanmıştı.



    Etiketler ozan kabak 5 maç

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.