|   | 
  • Özbakkal: 'Terör kandan beslenir'


    Özbakkal: 'Terör kandan beslenir'
    Demokrat Parti (DP) İl Başkanı İsmet Özbakkal, son günlerde yaşanan terör olaylarını ve koalisyon çalışmalarını değerlendirdi.

     
    DP İl Başkanı Özbakkal, gündemi değerlendirdi. Terör olaylarına değinen Özbakkal, 

     "Son günlerde acı şekilde yaşanan terör olaylarını Demokrat Parti olarak şiddetle kınıyoruz. 12 yıldır hükümetin politikasında ani bir değişiklik oldu. Bu durumdan haberdar olmayan birçok vatandaşımız ve güvenlik güçlerimiz ani bir saldırıya uğradı. Şehit olan güvenlik güçlerimize Allah?tan rahmet diliyoruz. Tüm şehit yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Terör kandan beslenir. Terörist kandan beslenir. Türkiye Cumhuriyetinin bulunduğu coğrafyadan dolayı her zaman teröristler var olmuştur. Terör yuvalarını daha önceden dağıtmak gerekiyordu. Bu örgütlere yol vermemek gerekiyordu. Bizim ülkemizde bu son günlerde artan olaylardan dolayı güvenlik güçlerimizin dikkatli olması tavsiye ediyoruz ve hükümetimizden gerekli önlemlerini almasını istiyoruz. Vatandaşlarımızın da milli birlik şuuru içerisinde hükümetimize ve güvenlik güçlerine yardımcı olmasını istiyoruz" dedi.

    Koalisyon hükümetinin biran önce kurulması gerektiğini söyleyen Özbakkal, "7 Haziran?da yapılan seçimler neticesinde vatandaşlarımız 4 partiye ve 550 milletvekiline yetki verdi. Bu yetkiye göre halen bir hükümet oluşturulamadı. Biz buradan 550 milletvekiline verilen emaneti kullanmaları lazım diye sesleniyoruz. Hükümet olmaları lazım. Burada vatandaşlarımız böyle tercih ettiği için koalisyon çıkacaktır. Hükümetinde kurulması gerekiyor" ifadelerini kullandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.