|   | 
  • Özçelik: Allah'ın nurunu söndürmek istiyorlar


    Özçelik: Allah'ın nurunu söndürmek istiyorlar
    Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Haşim Özçelik, Kıbrıs'taki ezan yasağına tepki gösterdi.

     
    Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Haşim Özçelik, Kıbrıs'taki ezan yasağına tepki gösterdi.

    Özçelik, "Kıbrıs'ta yaşanan bu olaylar bir kez daha gösterdi ki; Avrupa Birliği'nden medet umarak Müslümanların sorununa hiçbir şekilde çözüm bulunamaz. Sorunların çözümü için tek çare İslam Birliği'dir. Kıbrıs bir eğlence adası değildir. Kıbrıs şehadettir, Kıbrıs fetihtir ve Kıbrıs bizimdir. Uzun zamandır Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin rotasına terk edilen vatanımız Kıbrıs alarm veriyor. Anavatan ile bağlar iyice zayıflıyor. Türkiye'de bazı çevreler Kıbrıs'a kumar adası gibi bakıyor.

    Kıbrıs'ta manevi değerler her dönem baskılanmaya çalışılıyor. Allah'ın nurunu ne yazık ki söndürmek istiyorlar. Allah ise, kafirler hoşlanmasa da, yalnızca kendi nurunu tamamlamaktan başkasına razı olmuyor" şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.