|   | 
  • Özden: "Türkiye koalisyon dedi"


    Özden:
    AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden yapılan genel seçimleri değerlendirerek, ?Halkımız koalisyon dedi? diye konuştu.

     
    Milletvekilliği seçimlerini parti binasında milletvekili adayları ve partililerle takip eden AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, sonuçların belli olmasından sonra değerlendirmelerde bulundu. 

    Sandıktan çıkan sonuca saygı gösterdiklerini belirten Özden, "Biz Türkiye?de koalisyon olmasın diye milletimize hitap etmiştik. Fakat ya biz anlatamadık, tam manasıyla söyleyemedik ya da milletimiz böyle teveccüh etti. Saygı göstermekten başka çaremiz yok. Türkiye koalisyon dedi. Biz de ona saygı gösteriyoruz." şeklinde konuştu.

    Bir gazetecinin sonuçlara göre 3 milletvekili çıkaran MHP?deki ?Yükselişi nasıl değerlendiriyorsunuz?? sorusuna ise Özden, ?Yerel seçimlerdeki aldığı oydan daha aşağı aldı, biz de daha aşağı aldık. Ama biraz önce söylediğim gibi ne olursa olsun AK Parti şuanda Kayseri'de açık ara önde. Bu bir gerçek. Tabi bu da milletimizin teveccühü. Teşekkür ediyoruz? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.