|   | 
  • ÖZEL MUSTAFA YELKENOĞLU LİSELERİ'NİN ACI GÜNÜ,ÖZEL MUSTAFA YELKENOĞLU


    ÖZEL MUSTAFA YELKENOĞLU LİSELERİ'NİN ACI GÜNÜ,ÖZEL MUSTAFA YELKENOĞLU
    Kayseri Özel Mustafa Yelkenoğlu Liseleri edebiyat öğretmeni Mehmet Akyol(41), otomobiliyle geçirdiği trafik kazasında vefat etti.

     Kayseri Özel Mustafa Yelkenoğlu Liseleri edebiyat öğretmeni Mehmet Akyol(41), otomobiliyle geçirdiği trafik kazasında vefat etti. Akyol'un vefatı, eğitim camiasını ve öğrencilerini yasa boğdu.

    Mehmet Akyol'un içinde bulunduğu araca bir başka aracın arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Mehmet Akyol, kaldırıldığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde doktorların bütün çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.

    Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal, "Hayatını eğitime adamış fedakar bir öğretmeni, bir gönül insanını sonsuz aleme uğurluyor olmanın büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Cenab-ı Allah'tan rahmet, ailesine, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize de sabırlar diliyoruz." dedi.

    İki çocuk babası Mehmet Akyol, memleketi olan Muğla'nın Milas ilçesinde mesai arkadaşları ve sevenlerinin duaları arasında toprağa verildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.