|   | 
  • Özhaseki'den Flaş Ergenekon Yorumu


    Özhaseki'den Flaş Ergenekon Yorumu
    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Yargıtay 16. Ceza Dairesi’nin Ergenekon Davası'na ilişkin hükmü bozmasıyla ilgili, “Hak yerini buluyor” yorumunda bulundu.

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, gazetecilerin, “Ergenekon Davası’nın temyiz incelemesini yapan Yargıtay 16. Ceza Dairesi, yerel mahkemenin kararını ‘Delillerin toplanmasında hukuka aykırılık’ gördüğü için usul ve esas yönünden bozdu bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna,

     

    “Nihayetinde hak yerini buluyor, bir sürü gelişmeler oluyor. Neticesinde belki insanlar mağdur oluyor, biraz sıkıntılar oluyor ama adalet sonunda yerini buluyor. Demek ki doğrusu böyleymiş. Bunun çilesini çekenlere de geçmiş olsun demekten başka bir şey elimizden gelmiyor” diye cevap verdi.

     

    Terör operasyonlarının yapıldığı bölgelerdeki belediyeler ile ilgili olarak sorulan soruya ise Özhaseki, “O konuyla da yakından ilgileniyorum. Doğrusu orada yıkılan, dökülen epeyce bir yer var. Teröristlerin açmış olduğu çukurlar, almış oldukları kararlar neticesinde oluşan bir ortam var. Geçen mecliste yaptığım konuşmada HDP’lilere de söyledim zaten. Bu işler başlarına geldiyse kendi yüzlerinden geldi” şeklinde konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.