|   | 
  • Özhaseki: Hemşehrilerimizi utandırmayacağım


    Özhaseki: Hemşehrilerimizi utandırmayacağım
    Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Kayseri’de Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

    İlk olarak Kayseri Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Özhaseki, burada Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılandı. 

     

    Ziyarette konuşan Özhaseki, “Ben öncelikle buraya geldiğimizden itibaren sıcak ilgisini esirgemeyen Sayın Valimize, değerli başkanlarımıza ve Kayseri halkına teşekkür ediyorum. İnşallah hemşehrilerimizi utandırmayacağız. Zaten onların gücü desteği olmasa çoktan siyaset sahnesinden çekilir, evime işime gücüme dönerdim. Halkımızın duaları ve destekleri olunca bende çalışmaya onları temsil etmeye devam ediyorum. Şimdi bir taraftan Bakanlığımızın ağır iş yükünün altından kalkmaya bir taraftan ülkemizin sıkıntılı konularında çözüm üretmeye bir taraftan da Kayserimizin bildiğimiz, takip ettiğimiz yeni proje aşamasında olan işlerini birebir hızlandırmaya gayret edeceğim. Türkiye Cumhuriyeti Bakanıyım bir taraftan da Kayseri Milletvekiliyim. İki görevimi de bir arada götürmeye gayret göstereceğim. Ben bu vesile ile bir kere daha sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

     

    Ardından Büyükşehir Belediyesi’ne geçen Bakan Özhaseki, burada Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve belediye çalışanları tarafından karanfiller ile karşılandı. Burada terör olaylarına değinen Özhaseki, “35-40 yıldır ülkemizin Doğu ve Güneydoğusunda devam eden bir yara var. Devlet olarak orada bazen biraz sert, bazen de yumuşak tavırlar içerisinde olmuşuz. Oradaki olayların, gelip giden hükümetlerin günü birlik tavırları ve ortaya koydukları performans olarak değerlendirirseniz basit politik bir çıkar peşinde koşmuş olursunuz. Orada bir devlet aklı var ve o işliyor. Bu bazen sert, bazen de yumuşak olarak bugünlere geldi.

     

    İnşallah en kısa sürede bu terör belasını bitirip oradaki halkımıza rahat bir nefes aldırmak istiyoruz” diye konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.