|   | 
  • Özhaseki hemşehrilerini ağırladı


    Özhaseki hemşehrilerini ağırladı
    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı’nı Ankara’da ağırladı.

     

    AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı, Sıddık Sami Kadıoğlu başkanlığında 100 kişilik bir heyet ile Meclis’te AK Parti Grup Toplantısı’na katılarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’yi Genel Merkez’de ziyaret etti. 

    Genel Merkez’de hemşehrilerini ağırlayan Özhaseki, misafirleriyle öğle yemeği birlikte yedi. Tesadüflerin yaşandığı öğle yemeğinde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, “Kaderde hemşehrilerime Genel Merkez’de karavanada mantı ikramında bulunmak varmış. Tesadüfün ancak bu kadarı olur. Mantının üstatlarına mantı ikramında bulunduk. Tabi sizler de bilirsiniz ki; mantının üstatlarına, mantı beğendirmek bir hayli zordur” esprisinde bulundu.

    Melikgazi İlçe Teşkilatı’nın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Özhaseki, “Biz, her zaman hemşehrilerimizin yanındayız ve yanlarında olduk, olmaya devam edeceğiz. Gönlümüzde hemşehrilerime sonuna kadar yer var. Onların yerleri biz de hep ayrı. Bugün hemşehrilerimizin ziyaretleri bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Ankara’da memleket havası yaşatan misafirlerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

    Ankara’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sıddık Sami Kadıoğlu, “Başkanımızı makamında ziyaret ettik. Kendilerine başarılar diledik. Bizleri burada ağırladıkları için Başkanımız Mehmet Özhaseki’ye çok teşekkür ediyoruz. Allah güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin, duasını eksik etmiyoruz.” ifadelerini kullandı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.