|   | 
  • ÖZHASEKİ: "KILIÇDAROĞLU, YİĞİT OLSA KAYSERİ'DE KONUŞURDU"


    ÖZHASEKİ:
    "Kılıçdaroğlu, yiğit olsa Kayseri'de konuşurdu" dedi.

     Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki,

    "Kılıçdaroğlu, yiğit olsa Kayseri'de konuşurdu" dedi.

    Özhaseki, E Haber Televizyonu'nda katıldığı programda, gazetecilerin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Büyükşehir Belediyesine ilişkin iddiaları ve Kayseri ziyareti ile ilgili soruları cevaplandırdı.

    Kılıçdaroğlu'nun Kayseri'de belediyeyle ilgili iddiaları dillendirmediğine dikkati çeken Özhaseki, "Kılıçdaroğlu yiğit olsa Kayseri'de konuşurdu" dedi.

    "Boydak Holding'in Kılıçdaroğlu'nu Kayseri'ye davet etmesini nasıl karşıladığının" sorulması üzerine Özhaseki, "Bu tür davetler Kılıçdaroğlu'nun kişisel gelişimine katkıda bulunur. 'Kayseri'de rüşvet defteri var, iki tane müfettiş gönderilmedi' diye hala bağırıyor. Birazcık yiğitse Kayseri Sanayi Odası'na geldiğinde söylemeliydi. Çünkü onun cevabını verecek arkadaşlar vardı salonda. Onun yalanlarını yüzüne vuracak arkadaşlar vardı. Yiğit adam burada söylerdi" diye konuştu.

    -"Yeni bir suçlamaya hazırlanılıyor"-

    CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu'nun bugünlerde başka bir suçlamaya hazırlandığını savunan Özhaseki, şöyle devam etti:

    "Şeker davasında insanlar birbirleriyle konuşmuşlar. Eski vali yardımcısı bizimle ilgili bir şey söylemiş. Şimdi onları aleyhimize delil gibi göstermek için çalışıyor. Kendi kanallarında yayınlatmaya hazırlanıyorlar. Bu da bir dava meselesi, biz de davayı hazırladık, yayınlanır yayınlanmaz davayı açacağız."

    -"Mahsuplaşmadan milyonlarca dolar alacağız"-

    Belediyeye milyonlarca dolar getirecek bir gelişmeden de bahseden Özhaseki, şunları kaydetti:

    "Elektrik şirketinde kazanımımız oldu. Mahsuplaşmadan çok büyük para alacağız. Mahkemeler bizi haklı buluyor. 2-3 tane bilirkişi raporu var. Milyonlarca dolar para alıyoruz. Şirketin yüzde 51'i de bize geçti. Şirketi satarsak yüzlerce milyon dolar para alırız. Belediyemiz raylı sistem yaptı. Bunun gibi projelerin borcunu ödeyip, kasaya da milyonlarca dolar para koyarız. Yaklaşık 100 milyon dolar diyebiliriz."dedi



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.