|   | 
  • ÖZHASEKİ MÜJDEYİ CANLI YAYINDA VERDİ


    ÖZHASEKİ MÜJDEYİ CANLI YAYINDA VERDİ
    Kayseri televizyonlarının ortak yayınla ekrana getirdiği 'Gündem Özel' programına konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, "Bütün hemşehrilerimizin Erciyes'in keyfini çıkarabilmesi için bu hafta sonundan itibaren 'Mahallelerimiz Erciyes ile Buluşuyor' isimli bir projeyi hayata geçiriyoruz" dedi.

     Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamı'nda gerçekleşen ve Kay Tv, Erciyes TV, Elif TV, Kanal 38, TV Kayseri ile TV 1 ekranlarında canlı olarak yayınlanan 'Gündem Özel' programında önemli açıklamalarda bulundu. TALAS'TAN BAŞLIYOR Belediye hizmetlerinden Büyükşehir Belediyesi'nin önderliğinde gerçekleşen önemli yatırımlara, siyasetten güncel olaylara kadar pek çok konuda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Özhaseki, programda Kayseri halkına bir de müjde verdi. Başkan Özhaseki, bu hafta sonundan itibaren 'Mahallelerimiz Erciyes ile Buluşuyor' isimli bir projeyi hayata geçireceklerini kaydetti.

         Erciyes Projesi'nin Kayseri'yi dünyaya açacak ve şehri sosyalleştirecek bir proje olduğunu ifade eden Başkan Özhaseki, şöyle konuştu: "Erciyes'te müthiş bir sosyalleşme var. Binlerce yıldır ayak basılmayan Erciyes'e şimdi insanlar çıkıyorlar. Geçen sene sadece bizim ücretsiz yaptığımız dönem içerisinde 750 bin Kayserili hemşehrimiz, Erciyes Dağı'na çıktılar. Ben bu Cumartesi-Pazar'dan itibaren 'Mahallelerimiz Erciyes ile Buluşuyor' diye bir proje başlatıyorum. Hemşehrilerimizi mahallelerden otobüslerle ücretsiz olarak Erciyes'e taşıyacağız. Herkesin hali vakti yerinde değil. Erciyes'te çok önemli gelişmeler oldu. Her hemşehrimizin Erciyes'tekileri görmesini, ailelerin çocuklarıyla oranın keyfini çıkarmasını istiyoruz. 

         Bu amaçla mahallelerden otobüs kaldıracağız. Saatlerini mahallelerde ilan edeceğiz. Bu Cumartesi günü saat 10.00'da Talas'tan   Selçuklu Evi, Osmanlı Evi ve Anayurt'tan hareket edecek hemşehrilerimiz önce Serçel Bölgesi'nde ücretsiz olarak gonloda binecekler, arkasından diğer bölgeleri gezecekler. Orada keyifli saatler geçirecekler. Dönüşte de yine otobüsle mahallelerine bırakılacaklar. Kayserili Erciyes'le buluşup karın keyfini çıkarsın istiyoruz."dedi



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.