|   | 
  • Özhaseki, seçim çalışmalarını Hacılar'da yürüttü


    Özhaseki, seçim çalışmalarını Hacılar'da yürüttü
    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili adayları Avşar Aslan, Kadir Can Gökalp Hacılar ilçesinde parti teşkilatı ile biraraya gelerek, esnafı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Özhaseki terörle mücadele ile ilgili olarak son dönemde 2 bin 500'ün üzerinde teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi.


    Hacılar ilçesine yapılan ziyarete AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili adayları Avşar Aslan ve Kadir Can Gökalp katıldı. Ziyarette ilk olarak AK Parti Hacılar ilçe teşkilatı ziyaret edildi. 

    Ziyarette konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mehmet Özhaseki, ?1 Kasım seçimlerine giriyoruz. Allah hayırlı etsin. Son seçimlerde istediğimiz oranda oy tutturamayıp, iktidar olamayınca bizi bunu şöyle anladık; yanınıza bir ortak alın. Baktığınız zaman HDP var onlarla konuşmaya bile gerek yok. CHP?ye geldiğimizde 14 maddeyle geldiler. Dışarıda şirin gözükmeye çalıştılar ama 14 maddenin içeriğine baktığımızda durum böyle değil. 

    Aslında CHP ile biraraya gelemeyeceğimiz belli. Dünya bakışlarımız farklı. MHP?ye geldiğimizde ?alayınıza hayır? dediler. Tek başına iktidara gelemiyorsun niye particilik yapıyorsun ki. ?Yok? diyorlar. Böyle deyince yeniden seçimlere gidiyoruz. İşler iyi gidiyor. Çalışıyoruz. Türkiye?nin içinde bulunduğu durumu anlatıyoruz. İnşallah tek başımıza iktidar oluruz? diye konuştu.

    Terörle mücadeleye de değinen Özhaseki, ?Terörle mücadelede en iyi olduğumuz dönem bu dönem. 2 bin 500?ün üzerinde terörist etkisiz hale getirildi. Yerli silahlarımızı kullanıyoruz. İnşallah bu terör belası bitecek. Ayrıca seçimlerde sandık hırsızları çok meşhur. Onlara çok dikkat edelim. 

    Biz bunu çok yaşadık. Adam ne çaldı o kar. Hiç kimsenin oyu hiç kimseye geçmesin. Güney Doğuda bunu yaptılar. O bölgedeki bir belediye başkanımız anlattı. Bir köyde buradan ?AK Partiye 5 oy çıksın 5 kişiyi vuracağız, 10 kişiye oy çıksın 10 kişiyi vuracağız? demişler. O yerlerde hiç iptal oyu çıkmadı? şeklinde konuştu.

    Yapılan konuşmaların ardından milletvekili adayları ile parti teşkilatı üyeleri Hacılar ilçesinde bulunan esnafı ziyaret ederek, 1 Kasım seçimlerinde destek istedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.