|   | 
  • Özhaseki, Sivas Caddesi'nde döner kesti


    Özhaseki, Sivas Caddesi'nde döner kesti
    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Sivas Caddesi'nde, tavuk döner kesti.

     
    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki seçim çalışmaları kapsamında birlikte AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Sami Dedeoğlu ile birlikte Sivas Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. 

    Forum Kayseri önünden kent meydanına doğru yürüyen Özhaseki, burada esnafları teker teker ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Girdiği manavda beraberindekilere üzüm ikram eden Özhaseki, Balıkçılar Çarşısı'nda da balık kızartarak vatandaşlara ikram etti.

    Mehmet Özhaseki, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, çözüm aradı. Ardından bir lokantaya giren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, burada tavuk döner keserek vatandaşlara ikram etti. Basın mensuplarına da poz veren Özhaseki, esnafa kolaylıklar diledi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.