|   | 
  • Özhaseki Yahyalı Ve Develi'de Açılışlara Katıldı


    Özhaseki Yahyalı Ve Develi'de Açılışlara Katıldı
    Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bir dizi ziyaret, açılış ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Kayseri’de, Yahyalı ve Develi ilçelerinde açılışlara katıldı.

    Kayseri programının ikinci günüde ilçelerde açılışlara katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, ilk olarak Yahyalı Kadın ve Gençlik Merkezinin açılışına katıldı.

     

    Yahyalı ilçesi'nde yaptırılan Kadın ve Gençlik Merkezi ve Gözbaşı Sosyal Tesisleri'nin açılış törenine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve Sami Dedeoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Mustafa Çelik, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

     

    Törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, tesisin açılmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, iki yıl önce bu tesisin temelini yağmurlu bir havada attıklarını hatırlattı.

     

    Gençlik merkezlerini önemsediklerini belirten Bakan Özhaseki, “Sadece Yahyalı değil, bu gençlik merkezlerini diğer ilçelerimizde de yapıyoruz. Gençliğimiz bizim geleceğimiz. Onlara iyi bakarsak geleceğimiz güvende olur. Gençlik neyle meşgulse o milletin geleceği odur. Bugün Avrupa ülkelerinin gelişmişliği doğal kaynaklarından değil, yetişmiş insan farkındandır. Bizim insanımızı, gençliğimizi, kadınlarımızı eğitmemiz lazım. Bu dağda büyüyen ağaçla, aşılı ağaç gibidir” şeklinde konuştu.

     

    Develi'de Kadın Ve Gençlik Merkezi Açılışı

    Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, programın devamında Develi’de yaptırılan Kadın ve Gençlik Merkezi ile Aksu Mesire alanı ve Sosyal Tesislerin açılışına katıldı.

     

    Develi Kadın ve Gençlik Merkezi önünde düzenlenen açılış törenine, Bakan Özhaseki'nin yanı sıra, Vali Süleyman Kamçı, Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

     

    Bu tesislerin ilçe halkına hayırlı olmasını dileyen Bakan Özhaseki, bundan sonra da Develi ilçesine yatırımların devam edeceğini ve ilçeyi daha güzel hale getireceklerini ifade etti.

     

    Yapılan konuşmaların ardından Bakan Özhaseki, Vali Kamçı ve beraberindeki protokol üyeleri iftar yemeğine geçti. İftar yemeğinden önce Bakan Özhaseki ve protokol üyeleri Sümeyye Nur Şahin ve Mehmet Güçlü çiftinin nikâhına katılarak şahitlik yaptı ve çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.