|   | 
  • ÖZHASEKİ YİNE ZİRVEDE


    ÖZHASEKİ YİNE ZİRVEDE
    Andy-Ar Araştırma Şirketi'nin 40 ayrı kategoride 'Yılın En'lerini seçtiği anketinde 'En Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı' Mehmet Özhaseki seçildi.

     21 ilde, 4 bin 497 kişi ile yapılan görüşmeler neticesinde 'Yılın En'leri belirlendi. 'En Başarılı Belediye Başkanı' kategorisinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, aldığı yüzde 65.4'lük oy oranı ile zirveye oturdu. Başkan Özhaseki'yi, yüzde 64.7 oy oranı ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek takip etti. Üçüncü sırada ise yüzde 64.5 oy oranı ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yer aldı. Öte yandan 'Yılın En Başarılı Bakanı' kategorisinde Kayserili Bakan Taner Yıldız, yüzde 13.5 oy oranı ile üçüncü sırada yer aldı. Birincilik koltuğuna ise yüzde 22.2 oy oranı ile Ali Babacan oturdu. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise yüzde 16.1 oy oranı ile ikinci seçildi. 'Yılın Önemli Olayları' kategorisinde yüzde 25.4 oy oranı ile terör olayları birinci sırada, yüzde 22.6 oy oranı ile Suriye-Türkiye arasında yaşanan sorunlar ikinci sırada, yüzde 7.4 oy oranı ile de Suriye'nin Türk uçağını düşürmesi üçüncü sırada yer aldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.