|   | 
  • Parkta öldürülen gencin annesi duruşma sonrası sinir krizi geçirdi


    Parkta öldürülen gencin annesi duruşma sonrası sinir krizi geçirdi
    Kayseri’de bir parkta 21 yaşındaki genci 14 bıçak darbesiyle öldürüldükleri iddiasıyla tutuklu yargılanan 2 sanık hakim karşısına çıktı. Tutuklu sanıklar olay tarihinde alkolün etkisi ile cinayetin işlendiğini söylerken, hayatını kaybeden gencin annesi adliye koridorlarında sinir krizleri geçirdi.

    10 Temmuz’da Argıncık Camikebir Mahallesi 148. sokak üzerinde bulunan bir parkta meydana gelen olayda iki arkadaş A.A.B (21). ve S.K. (33) parkta araç içerisinde oturdukları esnada yanlarına gelen aynı mahallede oturan ve alkol aldıkları öğrenilen A.Ş. (37) ve Z.G. (36) arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma büyüyünce tabanca ve bıçakla saldırdı. Çıkan kavgada tabanca ile yaralanan A.Ş. Şehir Hastanesi'ne, 14 bıçak darbesi ile yaralanan A.A.B. ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne ambulanslarla kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı A.A.B., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Z.G. ve A.Ş. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 
    Kayseri 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada tutuklu sanıklar Z.G. ile A.Ş. ve hayatını kaybeden A.A.B.’nin annesi M.B. ve babası Ş.B. ile olayda yaralanan mağdur S.K. ve avukatları hazır bulundu. 
    Tutuklu sanık A.Ş. olay tarihinde alkollü olduklarını söyleyerek, Z.G.’nin yanında bulunan bıçak ile A.A.B.’ye saldırdığını ifade etti. Z.G. ise alkolün etkisiyle ne yaptığını hatırlamadığını belirtti. 
    Mağdur S.K. ise, “Biz parkta otururken geldiler, ellerinde büyük satır gibi bıçaklar vardı. İlk ben araçtan indim, bağırıp küfür ediyorlardı. Sakinleştirmek istedim ama bıçak ile kolumdan yaralandım. Daha sonra A.A.B. inince ona saldırdılar, yaralanan A.A.B. bana ‘hakkını helal et ağabey’ dedi. Sanıklardan şikayetçiyim” diye konuştu. 
    8 tanığın dinlendiği davada mahkeme heyeti gelmeyen bir tanığın zorla getirilmesi için duruşmayı erteleyerek, tutuklu sanıklar Z.G. ile A.Ş.’nin tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. 
    Karar sonrası hayatını kaybeden A.A.B.’nin annesi M.B. Adliye koridorlarında sinir krizleri geçirerek, gözyaşlarına boğuldu. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.