|   | 
  • Pehlivan'dan Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanına Sert Yanıt


    Pehlivan'dan Kayseri Erciyesspor Kulüp Başkanına Sert Yanıt
    Kayserispor Kulüp Basın Sözcüsü Rıfat Pehlivan, Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren'in dün yaptığı basın açıklamasında Kayserispor ile ilgili sözlerine yanıt verdi.

     Pehlivan, sayın Ziya Eren şunu bilmelidir ki Kayserispor kulübünden kedi bile alamayacağını söyledi. 
    Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren'in Kayserispor ile ilgili sözlerine yanıt veren Kayserispor Kulüp Basın Sözcüsü Rıfat Pehlivan, "Dün Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren yaptığı basın toplantısında 'Kayserispor Kulübü ile futbolcu alışverişimiz olmadı ama olabilir' yönünde açıklamalarda bulunmuştur. Sayın Ziya Eren şunu bilmelidir ki Kayserispor kulübünden kedi bile alamaz. Ziya Eren 'Kayserispor'un küme düşmesine üzüldüm' demesi de samimi değil. Bu şehirde herkes kimin samimi kimin ne yapmaya çalıştığını bilir. Ziya Eren'in bundan sonra Kayserispor ile ilgili değerlendirme yapmamasını temenni ederim. Bizim hiçbir futbolcumuza talip olamaz. Kayserispor tekrar Süper Lige dönmek için çalışmalarını sürdürmektedir Büyük Kayserispor taraftarı desteği ile tekrar Süper Lige çıkacağız" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.