|   | 
  • Penaltı Pozisyonumuz Var Ancak Hakem Vermedi


    Penaltı Pozisyonumuz Var Ancak Hakem Vermedi
    Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme, kendileri açısından 2 devreli bir maç olduğunu belirterek, ?2. yarıda iyi futbol oynadık. Verilmeyen bir penaltımız var. Daha sonraki dakikalarda golü bulamayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Bundan sonraki müsabakaları kazanıp ligde kalmaya çalışacağız? dedi.

    Kayserisporlu futbolcu Biseswar ise takım halinde iyi mücadele ettiklerine değinerek, ?Maalesef sonuç aynı oranda çıkmadı. Doğru yoldayız. Bu oyunun üzerine koya koya ligin sonuna kadar zorlayıp ligde kalacağız. Bir tane de penaltı pozisyonumuz var ancak hakem vermedi? ifadelerini kullandı.
    Kayserisporlu futbolcu Tziolis de bugün mağlubiyeti hak etmediklerini söyleyerek, ?Kendi hatalarımızla golleri kalemizde gördük. Oyunda pozisyonlar bulduk. Maalesef bunlardan bir tanesini gole çevirdik. Adil olmayan bir sonuçla buradan ayrılıyoruz? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.