|   | 
  • Pikap takla attı: 1 ölü, 1 yaralı


    Pikap takla attı: 1 ölü, 1 yaralı
    Niğde'de kontrolden çıkan pikabın takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

     Niğde'de kontrolden çıkan pikabın takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
    Kaza, Çamardı ilçesi Atasan mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet P. yönetimindeki 51 AK 745 plakalı pikap, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Şarampole yuvarlanan pikap içerisindeki sürücü Mehmet P. hayatını kaybederken yanında yolcu olarak bulunan Arif Ü. yaralandı. Mehmet P. ve Arif Ü. kaza yerine gelen vatandaşların yardımıyla araçta sıkıştığı yerden çıkarıldı.
    Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Arif Ü., ambulanslarla Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, sürücünün cenazesi de hastane morguna kaldırıldı.
    Pikabın kullanılmaz hale geldiği kazayla ilgili inceleme başlatıldı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.