|   | 
  • PKK Adana'da 2 polisi şehit etti


    PKK Adana'da 2 polisi şehit etti
    Adana'nın Pozantı ilçesinde Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan silahlı saldırıda 2 polis şehit oldu. Çıkan çatışmada 2 terörist de ölü ele geçirildi.

     
    Edinilen bilgiye göre, saat 8 kişilik PKK'lı grup, Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına saldırdı. Polislerin de karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada polis memurları İsa İpek ile Serdar Kazar şehit oldu. Emniyet binasının arkasından içeriye girmeye çalışan 2 terörist öldürüldü. Diğer teröristler ise kaçtı.

    Adana Valisi Mustafa Büyük, terör saldırısı sonucu 2 polis memurunun şehit düştüğü Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü?de incelemelerde bulundu. Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek?ten bilgi alan Büyük, olayın detayları hakkında, ?Bugün 02.35 sıralarında polis merkezimize iki terörist tarafından yapılan saldırı sonucunda maalesef iki yiğidimizi kaybettik. Çatışma sırasında saldırıyı yapanlar ölü olarak ele geçirilmiş durumda. Şu ana kadarki bilgilere göre bölücü terör örgütünün yaptığı bir saldırı olarak ortaya çıkıyor. Yardım edenler konusunda geniş çaplı araştırma ve operasyonlarımız sürüyor. Ama karakola giren iki kişi de ölü olarak ele geçirildi.? açıklamasını yaptı.

    Saldırının gerçekleşme şekline dair ise Vali Büyük, ?Kamera kayıtlarını izledik. Görüntülerde müdürlük binasının arka tarafından iki kişinin beraberce içeriye sızdığı ve üzerlerinde Kalaşnikof ve tabancalar var. Maalesef bütün teçhizatı ile bombalar var. Bunlar müracata ki iki görevlimizin olduğu yere girerek, saldırıyı yapıyorlar. O sırada bir çatışma meydana geliyor. Adli süreçler yaşanacak. Şu anda içeriye giren terörist sayısı iki kişi. İçerden kaçan yok. Ama dışarıdan yardım eden, destekleyen başka şeyler varsa bunları mutlaka hepsini değerlendiririz.? bilgisini aktardı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.