|   | 
  • Polise atılan roket eve isabet etti: 1 ölü, 5 yaralı


    Polise atılan roket eve isabet etti: 1 ölü, 5 yaralı
    Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından çatışmalar çıktı. İlçedeki gelişmelerle ilgili yazılı bir açıklama yapan Diyarbakır Valiliği, örgüt mensuplarının polise attığı roketin bir eve isabet etmesi sonucu 9 yaşındaki bir kız çocuğunun hayatını kaybettiğini, 5 kişinin de yaralandığını açıkladı.

     
    Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından çatışmalar çıktı. Diyarbakır Valiliğince yapılan açıklamada şöyle denildi: 

    "Bismil ilçesinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca yapılan roketatarlı saldırı sonucu bir kız çocuğu hayatını kaybetti, 5 şahıs yaralandı. Bölücü terör örgütü mensuplarının yol kapama eylemlerinde müdahale amacıyla görevlendirilen Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne ait zırhlı Kobra aracına yönelik olarak yapılan roketatarlı saldırının, Dumlupınar Mahallesi Memozin Bulvarı üzerindeki sivil vatandaşların oturduğu üç katlı bir evin orta katındaki ikamete isabet etmesi sonucu 2006 doğumlu bir kız çocuğu hayatını kaybetti, 5 şahıs ise yaralandı. Yaralanan şahıslar sağlık ekiplerince ilimizdeki hastanelere sevk edildi. Konu ile ilgili tahkikata devam edilmekte olup, BTÖ eylem faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışmalar aralıksız bir şekilde devam edecektir."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.