|   | 
  • Polisten kaçan sürücü kaza yapınca yakalandı


    Polisten kaçan sürücü kaza yapınca yakalandı
    Kayseri'de sabah saatlerinde polis kontrol noktasında uyarılara aldırmayarak kaçan otomobil sürücüsü, kaza yapınca yakalandı.

    Edinilen bilgiye göre İncesu ilçesinde uygulama yapan polis ekiplerinin, kontrol noktasına gelen 32 yaşındaki G.B.'nin kullandığı 38 HN 855 plakalı otomobili durdurmak istedikleri öğrenildi. Polis ekiplerinin uyarısına aldırmayan G.B.'nin kontrol noktasında otomobil ile kaçtığı bildirildi.

     

    Yaşanan kovalamaca sonrasında G.B.'nin kullandığı otomobil, Boğazköprü mevkiinde direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonrasında bariyerlere çarparak durabildi. Kazada sürücü G.B. yaralanırken, polis ekiplerinin olay yerine çağırdığı ambulans G.B.'yi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

     

    Otomobilde inceleme yapan polis ekipleri, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.