|   | 
  • Polisten sahte para uyarısı


    Polisten sahte para uyarısı
    Kayseri'de kurban pazarına stant kuran polis ekipleri, küçük ve büyükbaş hayvan satışı yapan vatandaşları sahte para konusunda uyardı.

     İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) Mali Büro Amirliği ekipleri, sahte paraya karşı önlem almak amacıyla Mimarsinan Bahçelievler bölgesindeki kurban satış alanına stant kurdu. Vatandaşları bilinçlendiren ekipler, sahte paranın nasıl anlaşılacağını vatandaşlara uygulamalı olarak anlattı. Kurban satışı yapan vatandaşlar da polis ekiplerinin sahte para konusunda yaptığı uyarıları dikkatle dinledi. Ardından bir polis memuru vatandaş kılığında kurban satışı yapan esnafla pazarlığa girdi. Pazarlık sonucunda polis memuru kurban satıcısına 200 TL kaparo verirken, satıcının aldığı parayı kontrol etmemesi dikkat çekti. Bunun üzerine KOM Mali Büro Amirliği'nde komiser yardımcısı olan Ercan Karaisa, kurban satıcısını parayı aldığında kontrol etmesi konusunda uyardı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.