|   | 
  • Porto-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?


    Porto-Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?
    Ve Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi macerası bu akşam başlıyor. Şampiyonlar Ligi G grubu il maçında Portekiz’in Porto takımına konuk olacak Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş Devler Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Peki Beşiktaş Şampiyonlar Ligi ilk maçında Porto ile saat kaçta oynayacak ve Porto Beşiktaş maçı şifreli mi, şifresiz mi?

    Porto Beşiktaş maçı şifresiz kanalda izle! Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G grubu ilk maçında deplasmanda bu akşam Porto ile Dragao Stadyumu'ndan karşı karşıya gelecek. Siyay-beyazlılar mücadeleden puan ya da punalarla yarılarak Devler Ligi'ne iyi bir başlagıç yapma hedefiyle Portekize uçtu. Peki Beşiktaş Şampiyonlar Ligi ilk maçında Porto ile saat kaçta oynayacak ve maç şifreli mi, şifresiz mi? İşte tüm ayrıntılar...

    BEŞİKTAŞ'A İNGİLİZ HAKEM

    UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda mücadele edecek olan Beşiktaş'ın deplasmanda Porto ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi belli oldu. Portekiz'in Porto kentindeki Estadio do Dragao'da 13 Eylül Çarşamba günü saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Anthony Taylor yönetecek. Anthony Taylor'ın yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Constantine Hatzidakis olacak. 

     

     

    Beşiktaş Porto’ya gitti

    Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda Porto ile yarın deplasmanda oynayacağı maç için bu sabah özel uçakla Porto’ya gitti.

    Siyah-beyazlı kafilede Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri; Ahmet Ürkmezgil, Metin Albayrak ve Ahmet Cihat Kumuşoğlu yer aldı. Teknik Direktör Şenol Güneş, Porto maçı kadrosuna tüm oyuncuları dahil etti.

    Beşiktaş, son çalışmasını maçın oynanacağı Dragao Stadı’nda TSİ 21.30’da yapacak. Antrenmandan önce TSİ 21.00’de ise Güneş, basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

    Porto Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda izlenecek?

    Maç Şampiyonlar Ligi saati olan 21:45'te başlayacak ve Tivibu Spor'dan şifreli olarak canlı olarak yayınlanacak.


    MAÇ BİLGİLERİ

    Maçın saati: 21.45

    Maçın günü: 13 Eylül 2017 (Çarşamba)

    Stadyum: Turner Stadı

    Maçın hakemi: Anthony Taylor

    Canlı Yayın: Tivibu Spor (Şifreli)

    Canlı anlatım: İha.com.tr 


    İŞTE PORTO BEŞİKTAŞ MAÇINI ŞİFRESİZ VERMESİ BEKLENEN KANALLAR

    Klik Sport
    Fox Soccer 2GO
    O2TV Football
    Sport Tv 1 (Portugal)
    Eir Sport 2
    Arena Sport 3 HD (Cro)
    beIN Max 7 (Espana)
    beIN Sports France 3 HD
    BT Sport Extra 2 HD

    Digi Sport 5 (Svk)
    Sky Sport 4 (Germany)
    Sport 2 (Hungary)
    SuperSport 5 Za
    Sport Tv 1 (Portugal)
    SuperSport Maximo 1
    TV3 Sport 1 (den)
    Viasat Football Sweden

    Viasat Football Norway
    ViaPlay (denmark)
    ViaPlay (finland)
    ViaPlay (norway)
    ViaPlay (sweden)

    Fox Sports 2 Frekansı
    Astra Uydusu
    Frekans: 12188
    Sembol: 27500
    Polarizasyon: (H) Yatay

    Bt Sport 2 Frekansı
    Uydu Adı: Astra 2E
    Frekansı:11.386
    Sembol:29500
    Fec :3/4
    Polarizasyon: (V) Dikey

    Porto Beşiktaş maçını İdman TV veya AZ TV’den yayınlanmayacaktır. Ayrıca maçı veren Hotbird kanalları ve Arap kanalları oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

    Beşiktaş, Porto maçı hazırlıkları tamamladı

    İSTANBUL (İHA) - Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçında Porto ile deplasmanda yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman ısınma ve stretching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman taktik programının yer aldığı çalışmalar, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

    Beşiktaş, yarın TSİ 21.45’de deplasmanda Porto ile Şampiyonlar Ligi G Grubu ilk maçını oynayacak. 

    Şenol Güneş: "En iyi oyunumuzu oynayacağız"

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarın oynayacakları Şampiyonlar Ligi Porto maçına ilişkin, "Sonuç ne olur bilmem ama en iyi oyunumuzu oynayacağız" dedi. Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın deplasmanda Porto ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Pepe açıklamalarda bulundu.

    Güneş, yarın ellerinden geleni yapıp en iyisi için mücadele edeceklerini ifade ederek, "Şampiyonlar Ligi'nin ilk maçını oynayacağız. Beşiktaş'ın başında 3. kez Portekiz'e geliyorum. Buranın 3 büyük takımıyla oynama fırsatı bulduk. Şimdi kazanmak istiyoruz. Rakibimizin Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısı belli. Hedef Avrupa'da en iyi 10 takım arasında olmak. Bizim de Porto'nun da iyi takımı var. Takımların birbirini tanıdığı bir dünyada yaşıyoruz. Sorumluluk alarak bizden beklenti içinde olanlar için en doğru futbolu sergilemek istiyoruz. Sonuç ne olur bilmem ama en iyi oyunumuzu oynayacağız" şeklinde konuştu.

    "Gruptan çıkmak istiyoruz"

    Gruptan çıkmak istediklerini aktaran deneyimli teknik adam, "Oyun olarak bu 4 takım içerisinden en iyi oyunu oynamak istiyoruz. Bu gruptan çıkmak istiyoruz, umutlarımız ve beklentimiz var. Umarım öyle olur. Porto'nun öncelikli tabii kendi sahasında taraftar gücü var. Teknik, hızlı çabuk oynayan bir takım. Kaliteli bir takım olduğunu düşünüyorum. Ligde puan kaybı olmadan geliyorlar. O yüzden güçlü bir takımla oynayacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

    "Buraya gelen tüm oyuncular oynayabilir"

    Medel'in oynayıp oynamayacağı yönündeki soruya ise Güneş, "Gelen tüm oyuncularımızı buraya getirdik. Bunlar içerisinden bir 11 yapacağız. Buraya gelen tüm oyuncular oynayabilir. Adriano iyi. Sağ bekte oynayabilecek oyuncular; Adriano, Necip. Medel her yerde oynayabilecek kalitede bir oyuncu. Necip'i, Adriano'yu gördük, belki Medel'i de görürüz. Medel'in asıl yeri orta saha sonra stoper, ama yarın sağ bekte görebiliriz" dedi.

    Pepe: "En iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz"

    Siyah-beyazlı futbolcu Pepe ise en iyi sonuçla ayrılmak istediklerini belirterek, "Bizim için zor bir maç olacak. Porto'nun çok iyi oyuncuları var. Teknik direktörleri de çok iyi. Bizim teknik direktörümüz de maça ilişkin uyarıları yaptı. 3 sene Porto'da yaşadım ve oynadım. Burada tekrar olmaktan mutluyum. Porto rakibimiz ve dikkat edilmesi gereken noktalara maçta dikkat edeceğiz. Bu kupayı 3 defa kazandım. Burada her ülkenin en güçlü takımları yer alıyor. Biz de elimizden gelen her şeyi yaparak en iyi sonuçla ayrılmak istiyoruz. Tabii ki benim için duygusal bir an olacak. Duygusal bir maç olacak. Kendimi futbol sahnesine Porto'da tanıttım. Ama yarın profesyonel davranıp Beşiktaş için elimden gelenin en iyisini yapacağım" ifadelerini kullandı. 

    Fikret Orman: "Hayırlı bir sonuçla döneceğimizi umuyorum"

     Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na yaptığı dostluk ziyaretinde yarın ki Porto maçını değerlendirerek, “Hayırlı bir sonuçla döneceğimizi umuyorum” dedi.

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nu siyah-beyazlı yöneticilerden Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ziyaret eden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman şu açıklamalarda bulundu:

    “Takımımız oldukça moralli. Biz de yarın ki Porto maçından hayırlı bir sonuçla döneceğimizi umuyorum. Geçen sene son karşılaşmada kaçırdığımız son 16 turuna bu yıl kalacağımızı düşünüyoruz.”

    Fikret Orman’ın ziyaretinde Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da,” Beşiktaş’a Estadio do Dragao Stadı'nda sonsuz başarılar diliyorum. Şampiyonlar Ligi tecrübesine sahip bir kadroyu barındıran Beşiktaş'ımızın, Porto’dan istediğimiz sonuç elde edeceğini ümit ediyorum” şeklinde konuştu. 

    UEFA Beşiktaş'ın cezasını onadı

    Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Lyon ile deplasmanda oynanan maçın ardından verilen 2 yıl ertelemeli 1 yıl Avrupa'dan men cezasının UEFA Disiplin Komitesi tarafından onandığını açıkladı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "13.04.2017 Tarihinde oynanan Olympique Lyonnais - Beşiktaş UEFA Avrupa ligi maçına ilişkin olarak UEFA Disiplin Komitesi kısa kararı gereği kulübümüze 100.000 EURO para cezası ve aynı eylemlerin tekrarlanması halinde 2 yıl ertelemeli olarak UEFA kupalarından 1 yıl men cezası verilmiştir. Kulübümüz tarafından karara karşı UEFA Temyiz Kurulu nezdinde başvuru 14.06.2017 tarihinde yapılmış olup Kulübümüzün sözlü savunmaları, UEFA'nın Nyon'da bulunan merkezinde 13.07.2017 tarihinde yapılan duruşmada dinlenmiştir. UEFA Temyiz Kurulu tarafından 17.07.2017 tarihinde gönderilen kısa kararda, Kulübümüzüz temyiz başvurusunun reddedildiği ve UEFA Disiplin Komitesinin kararının onandığı bildirilmiş olup UEFA nezdinde karar kesinleşmiştir" ifadelerine yer verildi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.