|   | 
  • Prizde unutulan elektrikli battaniye evi yaktı


    Prizde unutulan elektrikli battaniye evi yaktı
    Prizde unutulan elektrikli battaniye evi yaktı Çıkan yangında binada mahsur kalanları polis ve itfaiye kurtardı

     Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde bir evde prizde unutulan elektrikli battaniyeden dolayı çıkan yangında binada oturan vatandaşlar mahsur kaldı. Çıkan dumandan etkilenen 2 kişi tedavi altına alındı. 
    Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Çorakçılar Mahallesi Kasımpatı Sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir evin 2’inci katından duman çıktığını gören vatandaşlar durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye de yangına müdahale etti. Bu sırada evden çıkan yoğun dumandan dolayı binanın üst katında vatandaşlar mahsur kaldı. Balkona çıkarak yardım isteyen vatandaşları, polis ve itfaiye ekipleri kurtardı. Dumandan etkilenen 2 kişide hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yangının, prizde unutulan elektrikli battaniyeden çıktığı öğrenildi. 
    Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.