|   | 
  • Profesör FETÖ’den beraat etti


    Profesör FETÖ’den beraat etti
    Erciyes Üniversitesi’nde ihraç Türk Tarih Profesörü Süleyman Demirci, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yargılandığı davada beraat etti.

    Kayseri 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada tutuksuz sanık Süleyman Demirci ve avukatı Metin Polat hazır bulundu. Savcılık mütalaasında, sanık Süleyman Demirci’nin FETÖ yapılanmasında yer aldığı, sohbetlere katıldığı, Londra’da örgüt evlerinde kaldığı, Ermeni sempozyumunda örgüt üyeleri ile yer aldığı gibi suçları gerekçe göstererek ‘silahlı terör örgütüne üye olma’ suçundan cezalandırılmasını talep etti. 
    Tanıkların kendisine suç attığını söyleyen sanık Demirci ise “Örgütle hiçbir alakam yok. Katıldığım Ermeni sempozyumu yıllar önce rektörlük bilgisinde yapıldı. Tanıklar bana suç atıyor. Ben masumum, beraatımı istiyorum” dedi. 
    Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuksuz sanık Süleyman Demirci’nin üzerine atılı suçun sübut bulmadığı gerekçesiyle beraatına karar verdi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.