|   | 
  • Puan silme ve transfer yasağı kapıda...


    Puan silme ve transfer yasağı kapıda...
    2012 yılında Hasan Ali Kaldırım'ın, Fenerbahçeye transfer olmasıyla Mainz'e ödenmesi gereken para verilmeyince; Fifa 3 yıl sonra Alman Kulübünü mağdur, Kayserispor'u ise haksız buldu.

     
    Kayserispor Kulübü geçmiş dönemin sıkıntılarıyla uğraşmaya devam ediyor.

    Recep Mamur ve Süleyman Hurma döneminde 2012 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Hasan Ali Kaldrım'ın eski kulübü Mainz'e bu transferden dolayı ödeme yapmayan Kayserispor Kulübü Fifa'nın yaptırımlarıyla karşı karşıya kaldı. Fenerbahçe'den para noktasında sıkıntı yaşamayan Kayserispor, belli oranda Alman Kulübüne de ödeme yapması gerekiyordu. Bu ödeme yapılmayınca olay Fifa'ya taşınmıştı. 3 yıl sonra karara bağlanan olayla ilgili Fifa, Kayserispor'un Mainz Kulübüne 585 bin euro ödemesini aksi takdirde transfer yasağıve puan silme cezalarının gelebileceği uyarısında bulundu.

    Şuan Fifa Dsiplin Kurulu gündemine alınan konu derinleşirken; Kayserispor'un geçmiş yönetim endeksli büyüyen bu sıkıntılar karşısında nasıl bir çözüm yolu bulacağı ise merak ediliyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.