|   | 
  • Putin emri verdi... Vurun!


    Putin emri verdi... Vurun!
    Rus uçağının düşürülmesinin ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bir tehdit hissettikleri an onu yok edeceklerini açıkladı.

    Suriye tarafından gelerek sınırlarımızı ihlal eden Rus savaş uçağının Türk jetleri tarafından düşürülmesinin ardından iki ülke arasındaki gerilim tırmanmaya devam ediyor. 

     

    Putin, Rusya Savunma Bakanlığ’ında yaptığı konuşmasında, Türkiye’yi vurgulamadan ‘uçak krizini’ hatırlatarak, benzer bir durum yaşandığında çok sert karşılık verileceğini belirtip “saldırgan anında yok edilecek” dedi.
     
     
    Putin, subaylarla yaptı toplantıda şunları söyledi;
    “Bizim Suriye’deki askeri varlığımıza yönelik herhangi biri tarafından yeni bir provokatif saldırı düzenlenmesi konusunda uyarıyorum. Bu defa yanıtımız son derece ciddi ve sert olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Suriye’deki hava üssümüzü ek savaş uçakları ve hava savunma sistemleriyle güçlendirdik. Bombardıman uçaklarımız artık devamlı avcı uçaklar eşliğinde operasyona çıkıyor. Lazkiye hava üssü çevresinde, karada da güvenlik önlemleri artırıldı. Emri vermiş bulunuyorum. Orada tehdit veya saldırıya uğramamız halinde yanıtımız çok sert olacak. Saldırgan anında imha edilecek.”




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.