|   | 
  • R. SERDAR ÖZMİLLİ'DEN YENİ BİR KİTAP


    R. SERDAR ÖZMİLLİ'DEN YENİ BİR KİTAP
    Sitemiz yazarlarından; yıllarını Türk milli eğitiminin hizmetine vermiş eğitimci, emekli edebiyat öğretmeni R. Serdar Özmilli’nin “Nutizm ve Nutistler” adlı kitabı, KDY Yayınları arasında yayımlanarak raflardaki yerini aldı.

    Yazarımız Özmilli, kitabında feminizm, özgürlük, eşitlik, özgüven ve benzeri kavramların doğru anlaşılmasını sağlama niyeti ve isteği ile bu kavramları “Semavi Beyan” perspektifinden değerlendirerek bu konuda İslami duyarlılık ve farkındalık oluşturma gayretinde. Yazarımız bu yazılarında, dikkatleri fıtrata çekerek herkesin fıtratının nitelikleri ve sınırları dahilinde hareket etmesi gerektiğini, aksi hâlde toplumda birçok sıkıntının yaşanacağını hatta yaşanmakta olduğunu söylüyor.
     
    Yazarımız Özmilli, kitabında okuru şöyle âdeta ikaz ediyor: “Akıl hocaları çoktur. Yanlış akıl hocaları bizim iki dünyada da yanmamıza sebep olabilirler. Şeytan da bir akıl hocasıdır ama akıl hocalarının en şerlisidir. Fakat maalesef aldatıcı yüzüyle çoğumuzu kendisine çekebilmekte, inandırabilmektedir. Zehrini, günahın câzibedar balıyla tatlandırarak bizlere yedirir ve sapkın felsefeler, sapık davranışlar ortaya koymamıza neden olur. İslâm perspektifiyle bakıldığında, sapkın felsefelerden biri feminizmdir. Feminizm, özgürlük, eşitlik, özgüven ve benzeri kavramları çarpıtarak Semâvî Beyân’ın buyruklarını hor gösterir; bizleri, güvenli ve huzurlu yoldan çıkarıp toplumsal ve bireysel uçurumlara yuvarlar.”
     
    Yazarımız R. Serdar Özmilli’yi bu güzel çalışması ve eseri için tebrik ediyoruz. Okurlarımız, yazarımızın bu güzel eserini, “Nutizm ve Nutistler” adlı kitabını Kitapyurdu’nun aşağıdaki bağlantı adresinden ulaşabilirler:
     
     



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.