|   | 
  • RECEP SARIBAŞ MESAİ ARKADAŞLARI İLE VEDALAŞTI


    RECEP SARIBAŞ MESAİ ARKADAŞLARI İLE VEDALAŞTI
    Melikgazi Belediyesi'nde Hesap İşleri Müdürü olarak görev yapan Recep Sarıbaş emekli oldu ve mesai arkadaşları ile vedalaştı.

     Melikgazi Belediyesi'nde Hesap İşleri Müdürü olarak görev yapan Recep Sarıbaş emekli oldu ve mesai arkadaşları ile vedalaştı.

    Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kendi isteği ile emekliğe ayrılan Hesap İşleri Müdürü Recep Sarıbaş için vermiş olduğu veda yemeğinde hem Kayseri şehrine, hem belediyeye hem de çalışanlarına vermiş olduğu katkı ve hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Veda yemeğine Melikgazi Kaymakamı Hasan Karahan, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,başkan yardımcıları ve daire müdürleri katıldı.

    29 yıl gibi bir ömrü, belediyecilik hizmetinde hep çözüm üreten, olaylara nezaket ve sabır ile yaklaşan Recep Sarıbaş'ın tecrübelerinden hep faydalanılacağını belirten Büyükkılıç, "Recep Sarıbaş Kayseri Belediyesinde kamu görevine başlamış ve Melikgazi Belediyesinin kuruluş kadrosunda ve teşkilatlanmasında yer almıştır. 1989 yılından itibaren Melikgazi Belediyesi Hesap İşleri Müdürü olarak görev yapan Recep Sarıbaş mesai mefhumu gözetmeksizin hizmet vermiştir. Recep Sarıbaş hem belediyecilik çalışmaları ile Kayserimize hizmet etmiş, hem de gönül adamı ve bir yönetici olarak birçok kişinin meslekte yetişmesine vesile olmuştur. Hesap Uzmanı olan Recep Sarıbaş Belediye Mevzuatını iyi bilen yeni çıkan yasa ve yönetmelikleri takip eden bir kişi olması sebebi ile her zaman danışılan bir idareci olmuştur. Çok aktif ve Çalışkan bu arkadaşımız emekli olunca boş durmayacak bilgi birikimi ve deneyimleri ile öyle inanıyorum ki yine Kayserimize hizmetlerine devam edecektir" şeklinde konuştu.

    Melikgazi Kaymakamı Hasan Karahan'da yaptığı açıklamada, "Kurumlar arasındaki koordinasyon ve işbirliğini her zaman önemsiyoruz. Melikgazi olarak, gerek kaymakamlık gerekse belediye bünyesinde faaliyet gösteren birimler arasında ve müdürler arasındaki dayanışma işlerin daha hızlı ve seri olmasında çok büyük bir etkendir. Buna katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    29 yılda 7 belediye başkanı ile?

    29 yıl hizmet verdiği Kayseri Belediyecilik süresince yedi belediye başkanı ile birlikte çalıştığını belirten Recep Sarıbaş, tecrübeleri ve birikimleri ile her zaman belediye çalışanlarına yardımcı olacağını sözlerine ekledi.

    Veda yemeğinde hizmetlerinden dolayı Recep Sarıbaş'a plaket takdim edildi. Toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.