|   | 
  • Rektör Mat'tan Kan Bağışına Destek


    Rektör Mat'tan Kan Bağışına Destek
    Melikşah Üniversitesi Kızılay işbirliği çerçevesinde Hukuk Fakültesi fuaye alanında kan bağışı kampanyası yapıldı.


    Kan bağışı can bağışı sloganıyla gerçekleştirilen ve Melikşah Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mamut Mat'ın da katıldığı kan bağışı kampanyasına öğrenciler tarafından da yoğun ilgi vardı.
    Renkli kişiliği ile ön plana çıkan ve kan vererek öğrencilere öncülük eden Rektör Mat, özellikle insanlık için en önemli ihtiyaçların başında kanın geldiğini vurgulayarak, kanın acil değil, sürekli ihtiyaç olduğunu belirterek öğrencilerini de kan vermeye davet etti.
    Kampanyaya öğrenciler tarafından yoğun ilgi olmasına karşın, kan değerleri uygun görülen yaklaşık 70 kişiden kan alımı yapıldı. Kızılay yetkilileri kampanyanın güzel geçtiğini, hedeflerine ulaştıklarını ve üniversite olarak gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür ettiler.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.