|   | 
  • RESTORANLARDA EN ÇOK PORTAKAL SUYU TALEP EDİLİYOR


    RESTORANLARDA EN ÇOK PORTAKAL SUYU TALEP EDİLİYOR
    Vücut direncini artıran, vitaminler yönünden zengin olan meyveler arasında yer alan portakal kış aylarında bolca tüketiliyor.

     Vücut direncini artıran, vitaminler yönünden zengin olan meyveler arasında yer alan portakal kış aylarında bolca tüketiliyor. Restoranlarda kış aylarında müşterilerine içecek olarak portakal suyu yetiştirmekte zorlanıyor.

    Zengin bir C vitamini deposu olan ve soğuklara karşı vücut direncinin artırılmasına katkı sağlayan portakal suyu, özellikle gribal enfeksiyonlara karşıda koruyucu özelliği olduğu biliniyor. Mevsim değişikliğinin insanın vücut direncinin düşmesine neden olduğuna dikkat çeken Dalyan Balıkevi içecek sorumlusu Sultan Şahin, vücut direncinin havaların soğuması ile ister istemez düştüğünü anlattı.

    Sultan Şahin, kış mevsiminin en soğuk günlerinin yaşandığı bu günlerde vücudun ihtiyaç duyduğu vitaminleri dışarıdan alması gerektiğini belirtti. Şahin, mevsim değişikliklerinde vücudu halsiz bırakmamak için düzenli olarak taze meyve veya taze sıkılmış portakal suyu gibi içecekleri tüketilmesini önerdi.

    Vatandaşlarda bu bilincin oluştuğuna işaret eden Şahin, "Özellikle içecek taleplerinde portakal suyu ilk sırada yer alıyor. Bununla birlikte bizde insanlarımıza portakal, limon karışımlı içecekler, elma, nar, havuç ve ananas gibi karışımlardan oluşan içecekler sunmaya başladık. Burada yemek yiyenlere portakal suyu veya portakal, limon ile farklı karışımlardan oluşan içeceklerimizi 5 liradan satışa sunuyoruz." dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.