|   | 
  • Şakalaşma ölümle bitti


    Şakalaşma ölümle bitti
    Yalova’nın Termal ilçesine bağlı Akköy’de sabah saatlerinde babasına ait av tüfeğini alan F.B. (13), şakalaştığı Kerem Karakaya (12) adlı çocuğu kazara vurdu. Kafasından ve gövdesinden yaralanan çocuk kurtarılamadı.

    Edinilen bilgiye göre, sabah 09.30 sularında babasına ait av tüfeğini alarak dışarıya çıkan F.B., aynı köyde yaşayan Kerem Karakaya adlı çocuğa rastladı. Bir süre sohbet eden F.B. ve Kerem Karakaya ardından şakalaşmaya başladılar. Bu esnada F.B. adlı çocuğun elindeki silah kazara ateş aldı. Silahtan çıkan saçmalar Kerem Karakaya adlı çocuğun kafa ve vücuduna saplandı. Kanlar içerisinde yere yığılan çocuk olay yerine çağrılan ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Çocuk burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayı gerçekleştiren F.B. jandarma tarafından gözaltına alınırken, talihsiz çocuğun cesedi ise Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.