|   | 
  • Salih Balcı ; AMAN DİKKAT !


    Salih Balcı ;  AMAN DİKKAT !
    Spor vitrininde ki son kalemiz olan Kayserispor iki haftadır hayal kırıklığı yaşatıyor.İki yenilgi taraftara ; ‘Acaba’ dedirtti.Ancak sezon başları hep inişler çıkışlarla geçmiştir.Takımlar 8 haftada oturmaya,taşlar yerini bulmaya başlar.

    Taraftarımız bu konuda;bence endişeye kapılmayıp ‘ Tam destek,Hep destek’ mantığıyla devam etmelidir.Zira takımın bu günlerde desteğe ihtiyacı var.

    Kayserispor kadro olarak da teknik olarak da yönetim olarak da gayet iyi..Erzurum gibi kazanmayı bilmeyen bir takım değil, İstanbul’da Ülker stadında Fenerbahçe’yi yeniyorsa bu takım kazanmasını biliyor demektir.Onun için sabırlı olmak,destek olmak ve asla karamsarlığa kapılmamak gerekir.

    TARTIŞMA!

    Son günlerde Kayseri’de bir tartışma gündemi işgal ediyor.Eski başkan Recep Mamur’un alacağını talep edip konuyu yargıya taşımasıyla başlayan bir tartışma.Aslında olmaması gerekn bir tartışma.Alacağı olanın istemesi borcu olanında ödemesi en doğal iş fakat sıkıntılı olan durum başkan düzeyinde biriyle yaşanıyor olması.Bir an  önce bu durumun görüşülüp sonuca bağlanması gerekiyor çünkü uzarsa kulübe ve alacağı skora zarar verir.Benim tanıdığım Recep Mamur durup dururken böyle bir işe girmez.Çünkü Sayın Mamur herhangi bir sebeple bu işten vazgeçecek bir iş adamı değil.Neye mal olursa olsun sonuna kadar gidecektir.Benden söylemesi..

    FERDİ SPORLAR

    Geçtiğimiz ay ki yazımda Şeker Fabrikası ve Erciyes A.ş’den bahsetmiş ‘Gizli Kahramanlar’ diyerek tanıtım ve hizmetlerine yer vermiştim. Hem  Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay  hem de Erciyes A.Ş Genel Müdürü Murat Cahit Cıngı‘dan  spor adamlığına yakışır bir şekilde teşekkür almıştım. Aslında bu tür ferdi sporlara yatırım yapan ve hizmet edenlerden daha çok söz etmek isterim çünkü onlar Kayseri’yi Dünya Platformunda tanıtıyorlar. Örneğin Şeker’in iki güreşçisi Fatih Cengiz ve Ekrem Öztürk büyük başarılar elde edip kürsüye çıktılar ve Kayseri’nin tanıtımına büyük katkı sağladılar. Aynı şekilde Erciyes A.Ş de bir çok spor dalına hizmet verip Kayseri’yi dünya da  birçok spor alanında ön plana çıkardı. Onun içinde teşekkürü sonuna kadar hak ediyorlar.

    Kısacası Kayseri futbol da tek takımla temsil ediliyor ama ferdi de çok takımla ve çok sporcuyla  temsil ediliyor.Her alanda emeğini esirgemeyen herkesi kutluyorum.Hoşçakalınız..



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.