|   | 
  • Salih Dursun, dünya gündeminde


    Salih Dursun, dünya gündeminde
    Galatasaray-Trabzonspor maçında karşılaşmanın hakemi Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart gösteren futbolcu Salih Dursun, yaptığı hareket ile dünya gündemine oturdu.

    Trabzonsporlu futbolcu Salih Dursun maç sonunda, "7 kişiye karşı 12 kişi oynamak adaletsizlikti, kırmızı kartı 11 kişi kalmaları için çıkardım' şeklinde konuştu.

     

    Trabzonspor camiası olaya sert tepki gösterirken, onlara Bursaspor'dan da destek geldi. Yeşil-beyazlı ekip, sosyal medya hesabından "Salih Dursun Trabzonspor'un değil, artık Anadolu'nun sembolüdür ve artık bizim de evladımızdır" açıklamasını yayınlayarak Salih Dursun'a destek verdi. Salih Dursun'a bir destekte eski takımı Kayserispor'un en önemli taraftar grubu "Kapalı Kale'den geldi. Grup yayınladığı mesajda, "Salih Dursu'un gösterdiği kart sadece taraflı Deniz Ateş Bitnel'e değil, Türkiye Futbol Federasyonu'na gösterilmiştir" denildi.

     

    Salih Dursun'un hakeme kırmızı kart göstermesi dünya basınında dikkatini çekti işte o başlıklar:

     

    İngilizlerin önemli gazetelerinden The Sun bu olayı, "Türk liginde kaos"

     

    BBC, Salih Dursun'un yapmış olduğu bu sıra dışı protesto için, "Trabzonsporlu Salih Dursun, hakeme kırmızı kart gösterdi"

     

    Almanların en tanımış gazetelerinden Bild, "Türkiye de çılgın maç. Oyuncu hakeme kırmızı kart gösterdi" 

     

    Marca, Salih Dursun'un hakemin kararları ile dalga geçmek amacı ile bu hareketi yaptığını okuyucularına aktardı




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.