|   | 
  • Samet Aybaba: "Böyle bir maçı kazandığımız için çok mutluyum"


    Samet Aybaba:
    TFF 1. Lig’in 30. haftasında deplasmanda Altınordu’yu 1-0 mağlup eden Adana Demirspor’da Teknik Direktör Samet Aybaba, böyle bir maçı kazandıkları için mutlu olduklarını ve kalan 4 maç olduğunu söyleyerek, "Onları tek tek kazanarak şampiyon olarak çıkmak istiyoruz" dedi.

    TFF 1. Lig’in 30. hafta maçında Adana Demirspor, deplasmanda Altınordu’yu 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba mücadeleyi değerlendirdi.
    Samet Aybaba, Altınordu’nun çok genç ve yetenekli futbolculardan kurulu olduğunu söyleyerek, "Sistemleri ve alışkanlıkları var. Onları sahaya çok doğru yansıtıyorlar. Bizim de kaliteli ve kazanan bir takımımız var. Rakiple koşmak yerine alan daraltıp hızlı çıkış yapmayı planladık. Planladıklarımızın hepsi gerçekleşti. Çok güzel bir gol attık. Birçok pozisyona girdik. Değerlendirebilseydik oyun farklı bir yere giderdi. Sonuçta bu maçların her biri final. Altınordu da bizim bir rakibimiz. Böyle bir maçı kazandığımız için çok mutluyum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Her hafta üstüne koyarak gidiyorlar. Önümüzde 4 tane maçımız kaldı. Onları tek tek kazanarak şampiyon olarak çıkmak istiyoruz" dedi.

    Hüseyin Eroğlu: "Son 4 maçı en iyi şekilde değerlendirip Play-Off’ta olmak istiyoruz"

     

    TFF 1. Lig’in 30. haftasında sahasında Adana Demirspor’a 1-0 mağlup olan Altınordu’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Son 4 maçı en iyi şekilde değerlendirip sezon sonunda Play-Off’ta olmak istiyoruz" dedi.
    TFF 1. Lig’in 30. hafta maçında Altınordu, konuk ettiği Adana Demirspor’a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, mücadeleyi değerlendirdi.
    Eroğlu, ilk iki sıra ve Play-Off için çok önemli bir maç oynadıklarını söyleyerek, "Kendi sahamızda kazanıp Adana Demirspor’la puanı eşitleme hedefindeydik. İstediğimiz gibi olmadı. İlk yarıda aslında oyuna iyi başladık. Tempoyu yüksek tutup rakibi hataya zorlamayı denedik. İlk 20 dakikada bunu iyi uyguladık. Daha sonraki bölümde basit pas hataları yaptık. Ayağımızdaki topu kaptırınca rakip üzerimize gelmeye başladı. Bir tane pozisyonda da golü buldu. 1-0 gerideyken hem skoru çevirmek hem de pozisyon vermemeniz gerekiyor. İkinci yarıda belli bir noktadan sonra rakibimizin oyunda düşeceğini biliyorduk. Tempoyu yükselttiğimizde sıkıntı yaşayacaklarını biliyorduk. Sakatlık sebebiyle yerde yatan oyuncuları vardı. Bu da ister istemez tempomuzun artmasını engelliyor. Oyuncu yatıyor, çıktığı gibi içeri giriyor tekrardan. Süre sonradan eklense de oyunun o an oynanması gerekiyor. Bu anlamda üzgünüz, kaybettik. Son 4 maçı en iyi şekilde değerlendirip sezon sonunda Play-Off’ta olmak istiyoruz. Adana Demirspor’a da bundan sonra başarılar dilerim" dedi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.