|   | 
  • Samet Aybaba: “Camiaya hayırlı olsun”


    Samet Aybaba: “Camiaya hayırlı olsun”
    Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, İstanbulspor maçı sonrası, “Oyuncularımı kutluyorum. Sahanın her yerinde mücadele ettiler. Formaları için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Camiaya hayırlı olsun” dedi.

    Adana Demirspor, TFF 1. Lig'in 26. haftasında evinde İstanbulspor’u 2-0 mağlup etti. Maç sonu basın toplantısında konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, “İyi başlangıç ve erken gol oldu. 20’nci dakikadan sonra skoru koruyalım düşüncesiyle rakibe alan bıraktık. Sonlandırmalarda da sıkıntı yaşadık. İkinci yarı biraz değişiklikle kalemizden pozisyonlar uzaklaştı. Oyuncularımı kutluyorum. Sahanın her yerinde mücadele ettiler. Formaları için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar. Bireysel motivasyon düşüklükleri de terk edilip artık yukarı doğru çıkmaya başladı. Hedefi olan takımlar için maç maç bakıp önümüzdeki maça hazırlanmak zorundayız. Camiaya hayırlı olsun” diye konuştu.

    Orhan Çıkırıkçı: “Yolumuza bakacağız, Adana Demirspor’u tebrik ederiz”

     

    İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Adana Demirspor maçı sonrası, “Devam edeceğiz. Yolumuza bakacağız. Adana Demirspor’u da tebrik ederiz” dedi.
    İstanbulspor, TFF 1. Lig'in 26. haftasında deplasmanda Adana Demirspor’a 2-0 mağlup oldu. Maç sonu basın toplantısında konuşan İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, “Erken bir gol yedik. Pozisyon bulduk ama bulduklarımızı değerlendiremedik. Maçın ikinci yarısında da erken gol yedik. Devam edeceğiz. Yolumuza bakacağız. Adana Demirspor’u da tebrik ederiz” diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.