|   | 
  • Şampiyon: Arif Molu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi


    Şampiyon: Arif Molu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
    2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Liselerarası Genç Erkekler Futbol İl Şampiyonu, Arif Molu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi oldu.

      
    28 okulun katıldığı şampiyona sonucunda, finaldeki rakibi Hürriyet Endüstri meslek Lisesi?ni 1-0?lık skor ile geçen Arif Molu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, son 7 yılda 6 şampiyonluk elde ederek bir rekora imza attı.
    Şampiyona da Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi ikinci olurken, Fevzi Çakmak Lisesi ise üçüncü oldu.
    Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Ferhat Kurnaz, ?Bu başarı için başta öğrencilerimi ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Öğrenciler okullarını en iyi şekilde temsil ettiler ve bundan sonra da en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerdir? diye konuştu.
    Arif Molu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi okul takımı, 29-30 nisan 2014 tarihinde yapılacak olan grup müsabakalarında Kayseri?yi temsil edecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.