|   | 
  • ŞAMPİYONLAR ERCİYES'TE BULUŞTU


    ŞAMPİYONLAR ERCİYES'TE BULUŞTU
    Uluslararası Kayak Federasyonu tarafından organize edilen Avrupa Snowboard Kupası (FIS Snowboard Europa Cup) Türkiye'de ilk kez Erciyes'te yapıldı.





    Uluslararası Kayak Federasyonu tarafından organize edilen Avrupa Snowboard Kupası (FIS Snowboard Europa Cup) Türkiye'de ilk kez Erciyes'te yapıldı. Şampiyonanın ilk gününde İtalya'dan Maurizio Bormolini rakiplerini geçerek şampiyonluğu elde etti. 

    Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ile dünya standartlarında bir kış turizm merkezi haline gelen Erciyes, tarihi günlerinden birisini yaşadı. Snowboard Avrupa Kupası (FIS Sonwboard Europa Cup) Erciyes'te başladı. Heyecanlı geçen yarışlar sonucu İtalyan sporcu Maurizio Bormolini birinciliği elde ederken, Avusturya'dan Johann Stafaner ikinci, İtalya'dan Hannes Hofer üçüncü oldu.
    Bayanlarda ise İsviçre'den Yvanne Schuetz birinci olurken, Hollanda'dan Michelle Dekker ikinciliği, İtalya'dan Elisa Profanter ise üçüncülüğü elde etti.
    Snowboard da Avrupa'nın en iyilerine madalyalarını Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Vali Orhan Düzgün, Türkiye Kayak Fedeasyonu Başkanı Erol Yarar ve Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Murat Cahit Cıngı verdi. Madalya töreninde konuşan Mehmet Özhaseki, bugünün en mutlu kişisinin kendisi olduğunu belirtti. Erciyes projesine yatırım yaparken eleştirildiğini ama gelinen noktanın ne kadar haklı olduklarını gösterdiğini belirten Özhaseki, "Bir belediye başkanı için en büyük mutluluk yapılan yatırımlardan istifade eden insanların yüzünün güldüğünü görmek" diye konuştu.
    Avrupa Kupası ile tarihi bir gün yaşayan Erciyes'te şampiyonanın dışında da etkinlikler yapıldı. "Zirve Erciyes" adı altında Avrupa Snowboard Kupası'nın yanı sıra Üniversiteler Yarışı (İş'te Üniversiteli Campus Rider), Serbest Stil Snowboard Yarışı (Snowboard Jam Session) ve Paraşüt Kayağı Yarışı (Snowkite Turkish Open) da gerçekleştirildi. Ünlü DJ'lerin katılımıyla müzikal performansların da sergilendiği Erciyes'deki festival ve şampiyonalar yarın da devam edecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.