|   | 
  • Sarrafların yüzünü gurbetçiler güldürdü


    Sarrafların yüzünü gurbetçiler güldürdü
    Kayseri'de sarraflık yapan Seyit Ali Kaban, gurbetçilerin şehre gelmesi ile birlikte Kuyumcular Çarşısı'nda hareketliliğin yoğun olduğunu söyledi.

     
    Kayseri'de 25 yıldır sarraflık yapan Seyit Ali Kaban, piyasıyı değerlendirdi. Gurbetçilerin kente gelmesiyle bir hareketlilik olduğunu söyleyen Kaban,

    "Gurbetçilerin gelmesi tüm şehre hareket getirdiği gibi bizlerede hareket getirdi. Orada biriktirdiklerini Kayseri'ye geldiklerin de 2 ay gibi bir zaman diliminde eritiyorlar. Şuan kış mevsimine göre satışlarımız da yüzde yüze yakın artış gösterdik. Tabi bu artışta gurbetçilerin yanında düğün ve sünnet sezonunun açılmış olmasıda etkili. Yaz sezonunda ciddi bir yoğunluk yaşıyoruz" dedi.

    Fiyatlar hakkında da bilgiler veren Kaban, "Altın fiyatlarında aşırı bir yükselme söz konusu değil. Şuanda küçük altın fiyatları 165 TL civarında" ifadelerini kullandı.


    Haber/Fotoğraf: Faruk Karakaş



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.