|   | 
  • Seçim Bitti, Kavgası Bitmedi


    Seçim Bitti, Kavgası Bitmedi
    Pınarbaşı Taşlıoğlu Mahallesi'nde iki grup arasında muhtarlık seçimleriyle ilgili başlayan tartışmada, 1 kişi bıçakla, 2 kişi de av tüfeğiyle vurularak yaralandı.

     Alınan bilgilere göre, Pınarbaşı Taşlıoğlu Mahallesinde E.D. ile A. R'nin, İ.Y. ve B.Y. isimli şahıslarla aralarında muhtarlık seçimleri nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine 2 grup kavga ettiler ve kavga sonrasında İ.Y. elinde bulunan bıçak ile A.R. isimli şahsı sol bacağı baldır kısmından yaraladı. Olay üzerine A.R. de evinde bulunan av tüfeğini alarak İ.Y. ve B.Y. isimli şahısları korkutmak amacıyla 1 el ateş etti. Av tüfeğinden çıkan saçmalarla İY. ve B.Y. bacaklarından hafif şekilde yaralandı.
    Bıçak ve av tüfeğinin ateşlenmesi sonucu saçmalarla yaralanan 3 kişi Pınarbaşı Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Kayseri'deki çeşitli hastanelere sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.