|   | 
  • Seçmen bilgi kağıtları dağıtılmaya başlandı


    Seçmen bilgi kağıtları dağıtılmaya başlandı
    1 Kasım?da yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için seçmen bilgi kağıtları muhtarlıklar tarafından dağıtılmaya başlandı.

     
    Seçmen bilgi kağıtlarının dağıtımına başlandığını söyleyen Sahabiye Mahalle Muhtarı Alim Gerçel, "1 Kasımda yapılacak olan 26. Dönem milletvekili seçimleri için Yüksek Seçim Kurulunca hazırlanan ve İlçe Seçim Kurullarınca muhtarlara dağıtmak üzere verdikleri seçmen bilgi kağıtları iki gündür muhtarlıklarımızda dağıtıma açılmıştır" dedi.

    Seçmen olan vatandaşların daha önce askı listelerinde isimlerini kontrol ettiklerini dile getiren Alim Gerçel,  "Şimdi de hangi sandık ve okulda oy vereceklerini bu seçmen kağıtlarıyla kolaylıkla bulacaklardır. Bunun için bütün seçmenlerimiz muhtarlıklardan seçmen bilgi kağıtlarını almaları önemle rica olunur. Seçmen kağıtları seçim sonuna kadar dağıtılacaktır" diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.