|   | 
  • Sefa Yılmaz Gençlerbirliği’nde


    Sefa Yılmaz Gençlerbirliği’nde
    Kayserispor tarafından Türk futboluna kazandırılmıştı

    Kayserispor’un Almanya’dan Türkiye’ye getirip Türk futboluna kazandırdığı gurbetçilerden Sefa Yılmaz, önümüzdeki sezon Gençlerbirliği forması giyecek.

    2011/12 sezonunda 21 yaşındayken Almanya’nın Duisburg takımından Kayserispor’a transfer edilen ve sarı-kırmızılı forma altında 3 sezonda 80 maça çıkıp 13 gole imza atan Sefa Yılmaz, sergilediği futbol ile büyük takımların radarına girmiş ve Trabzonspor’a transfer olmuştu. Daha sonra sırasıyla Alanyaspor, Gaziantepspor ve Boluspor’da da oynayan 29 yaşındaki forvet oyuncusu Sefa Yılmaz son olarak geçtiğimiz sezon Altınordu’da forma giymiş ve 29 maçta 5 gol ve 7 asistlik bir performans sergilemişti.

    Milli Takıma Kadar Yükselmişti

    Gençlerbirliği ile birlikte yeniden Süper Lige ayak basan Sefa Yılmaz, Kayserispor’da oynarken dikkatleri üzerine çekmiş ve 2013 yılında dönemin Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı tarafından A Milli Takım Aday Kadrosu’na davet edilmişti. Burada Letonya ve Slovenya’ya karşı 2 kez milli formayı giyen Sefa Yılmaz, golle tanışma fırsatı bulamamıştı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.