|   | 
  • Şehidin, annesine sarıldığı fotoğraf yürek burktu


    Şehidin, annesine sarıldığı fotoğraf yürek burktu
    İstanbul'da yunus polislerinin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada şehit olan Kayserili polisi Ertuğrul Taciroğulları yarın Kayseri'de son yolculuğuna uğurlanacak.

     İstanbul'da yunus polislerinin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada şehit olan Kayserili polisi Ertuğrul Taciroğulları yarın Kayseri'de son yolculuğuna uğurlanacak. Şehit Ertuğrul Taciroğulları'nın annesi Elif Taciroğulları'na sarıldığı fotoğraf yürek burktu. 
    22 Temmuz'da saat: 15.30 sıralarında görevli olduğu motosiklet ile İstanbul Esenler Otogar çıkışında bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen tek taraflı trafik kazası sonucu 'yunus' olarak bilinen Ertuğrul Taciroğulları ve Burak Bülbül isimli iki polis şehit oldu.
    İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde görevli 21 yaşındaki polis memuru Ertuğrul Taciroğulları'nın Kayseri Gömürgen Mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilirken, şehidin Kocasinan ilçesi Beyazşehir Mahallesi'ndeki baba ocağına ise acı haber ulaştı. Şehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı.
    1 ablası, 1 de ağabeyi olan şehit Ertuğrul Taciroğulları'nın bekar olduğu öğrenildi. Öte yandan şehit Ertuğrul Taciroğulları'nın annesi Elif Taciroğulları'na sarıldığı fotoğraf yürek burktu.
    Şehit polis 24 Temmuz Pazartesi günü (yarın) Seyyid Burhanettin Türbesi yanındaki Kalemkırdı Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Asri Mezarlık Polis Şehitliği'ne defnedilecek.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.